Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-11-2005, 09:47 AM   #1
Righteous Jam
Scooby Newbie
 
Member#: 78127
Join Date: Dec 2004
Default Is my O2 sensor dead?

The other morning I start my car up, let it warm up and then hit the road...only three feet out of my drive way my car stops and just starts idling from like 0rpm to 10rpm consistently. I've never had an 02 sensor go bad and was wondering if this could be the case?? So my car will start but it will just do that bizarre idling thing..almost sounds like it's giving birth. Any suggestions? Thanks
Righteous Jam is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is my O2 sensor bad? code3suby Service & Maintenance 1 02-11-2009 01:51 PM
I know you guys will know... Is my O2 sensor bad? webkris New England Impreza Club Forum -- NESIC 8 03-22-2006 08:29 PM
where is my O2 sensor????? Matthew Adorjan General Community 1 11-18-2002 02:51 PM
Is my O2 sensor going south? 2.5GT Normally Aspirated Powertrain 1 09-24-2002 02:45 AM
is my O2 sensor damaged? baldcherub Service & Maintenance 2 12-22-2001 04:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.