Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday June 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-24-2000, 08:12 AM   #1
RandyF
Guest
 
Member#:
Post My *new* Wagon...

Ok... well, not new per se, but hot-damn.

University Subaru in Seattle called me at 3pm yesterday and told me that my car was ready, and I asked when I would have to bring it back to get the new parts put in, they were like: "No, it is *ready*, all work done". <sound of jaw dropping>

So, $800 worth of warranty work later, done the day I brought it in: Repaced faulty Air/Fuel Sensor and replaced the Engine Control Module.

Let's just say that I did not recognise my car while I drove it home. Throttle response: fast, Torque: pulls, and just feels great overall. And Bob: you asked about the symptoms, read the other post for what they are, but they come on *slow*, like over months... I did not realize how bad it had gotten until it was fixed (I should have listened to Euroauto and taken it in sooner!).

Got home, had some dinner, and then went back to work on the "other" stuff:
First was the Kartboy short-shifter. Took about 20 minutes to install, very easy. It popped right in with Kartboy's trick: put the shift knob on the new shifter, set it in the socket, and slam with the heel of your hand straight down on the shifter... no problem. The shift is so short now I don't know what to do with myself. I'll put the bushings in this weekend when I can get it up on some jack-stands, and review monday.

Last and far from least: I put my HomeDepot intake back on. It took much longer than usual because I took a full roll of pictures... every step documented. I'll write up a HowTo after I get the pics scanned.

So, in conclusion: my wagon is back to *way* better than normal. I took it for a drive and it is running like a dream...

Enough of my ramblings for now...

A
  Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my new wagon stijonas Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 09-10-2004 11:59 AM
My New wagon (56k stay away) DoctorNick Member's Car Gallery 26 12-31-2003 01:34 PM
My new wagon front lip! ImpreziveWRX Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 7 10-15-2002 10:55 PM
I'm so ANXIOUS waiting for my new wagon Sordid Philosopher Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 3 10-08-2002 08:46 PM
My New Wagon only Mod -- Check it Out! Sagalyn New England Impreza Club Forum -- NESIC 13 06-08-2001 08:24 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.