Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Miscellaneous > Off-Topic

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-28-2005, 02:50 PM   #1
TimStevens
Scooby Specialist
 
Member#: 4817
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: Albanyish, NY
Vehicle:
2012 STI, '02 WRX
'91 MR2, '05 Speed Triple

Default UNIX dudes - help with nohup

I have some processes I'm going to be kicking off that'll take a couple of hours to run, and I'd rather not be logged in to run them. So I tried this:

nohup ./somescript.sh -someflag -param1 /path/to/file.xml -param2 /path/to/bla.log &

It starts, directing output to "nohup.out", but immediately stops, and the only thing in nohup.out is "somescript.sh: bad substitution".

Thinking something was wrong with using args like that, I tried writing another script that basically just contains the above call, and tried this:

nohup ./dumbscript.sh &

But, same problem, bad substitution in nohup.out, only this time it says "dumbscript.sh" has the problem.

Any idears? Usually Google Groups has solutions to all things relating to error messages, but I'm not having any luck.

Last edited by TimStevens; 01-28-2005 at 02:57 PM.
TimStevens is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with something truenosan Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 7 06-02-2010 09:05 PM
Help with greasing up the bushings kmper02 Newbies & FAQs 1 06-02-2010 03:52 PM
Java/J2EE dudes - help me with a DataSource problem re92 Off-Topic 1 03-01-2005 06:36 PM
Need help with some UNIX commands. Kinsbane Off-Topic 9 04-05-2004 11:51 PM
please help with unix PhantomOG Texas Impreza Club Forum -- TXIC 17 10-20-2001 10:11 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.