Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-24-2005, 09:31 AM   #1
Jayhawker
Scooby Newbie
 
Member#: 56964
Join Date: Mar 2004
Location: Mesa AZ
Vehicle:
2004 STi
Silver

Default What causes fluttering?

I am just wondering if anyone here knows what causes flutter. My major mods are the APS cai, sr55, dr725 and 3" tbe w/cat delete, along with all supporting mods (injectors, fuel pump, ECUTek). The fluttering started after the dr725 was installed. At partial throttle in 4th, 5th or 6th, while maintaining a speed, the car flutters very bad and the whole car shakes. I had the WORX bov and had a few people tell me that was the reason. I changed it to an APS bov and it still flutters badly. I plan on taking it back to my tuner (DynoComp) probably next week but I just wanted to know if anyone else was experiencing this. Thanks in advance for any input. This is on an 04 STi.

Moderators, if this doesn't belong here, please move to correct forum.
Jayhawker is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear tires going bad? What caused it? What are some good tires? elitescouter Newbies & FAQs 46 05-02-2007 11:14 AM
Help! What causes the cat. converter to break? slamck Normally Aspirated Powertrain 11 01-23-2002 02:55 AM
What causes exaust "POP!" trojan9x Normally Aspirated Powertrain 18 06-06-2001 05:11 AM
('93-'01) Turbo kit and CE light issues - what causes it and how to prevent it? Jessie James Impreza Forum 4 06-05-2001 09:12 AM
what causes fire out of the exhaust? wop Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 14 05-02-2001 06:11 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.