Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-01-2005, 10:32 PM   #1
112nick
Scooby Newbie
 
Member#: 83735
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: Everett, WA
Vehicle:
'06 Impreza WRX STi
Blue

Question Help!! I can't get full throttle after CAI install.

I need help figuring out what the problem is with my 99 Rs. After installing an INJEN CAI I was unable to get full throttle. I'm getting the hesitation from hell. I know that it must have something to do with the MAF sensor, but can't pin point the problem. What do I do now? Help!!
112nick is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Passenger headlight turns off after CAI install khizzle Newbies & FAQs 3 07-13-2008 05:15 PM
Another protune after CAI install? red330I AccessPort 6 11-10-2006 08:02 PM
car no start after CAI install? help please Solomon Normally Aspirated Powertrain 12 07-30-2003 12:31 AM
can't get full boost... uppipe? angryfist Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 5 05-03-2003 10:01 PM
Check engine light after CAI install MporTluvR General Community 10 01-16-2002 10:18 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.