Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-04-2005, 05:53 PM   #1
Roro
Scooby Newbie
 
Member#: 79361
Join Date: Jan 2005
Location: Alabama
Vehicle:
2004 WRX Wagon
San Remo Red

Default New Car and Cobb Nightmare..not cobbs fault

So my new (to me) 2k4 WRX Wagon is nice and pretty. Well when I bought her in Jan. she had 5500 miles. Got her from Subaru of Gwinette..nice guys and all.

So my first mod of course is a Cobb Accessport. Well guess what... somehow (I love this) my ECU is already married to an AP. GREAT!!

So I call Cobb and they're great. Answer the phone fast, polite and all and they say that they can fix it, but they need my ECU and AP. Yeah, cause I have time to be without my car. I wish there was another way they could do it. He said my dealer may be able to just reflash it and kill the marriage info.

Call my dealer in Gwinette... Of course the guy I bought it from is out and Gary is a great guy, I am not mad at him. I am angry at the guy who traded my car in for an STi and didn't unmarry his AP. So since Gary isn't there, I call my local dealer, and I knew this would happen. The tech isn't in so the guy in service has NO idea what I can do. He doesn't know if it can be reflashed or what. So I get to call back tomorrow.

It's bad enough that I had to wait a few days to enjoy my new toy since I was out of town and it shipped WAY faster than expected (kudos to Cobb) but now, I have to wait to find a solution to this problem

Anyone else experience this or have a solution or know the guy from Ft. Rucker, AL driving around in an STi that did this? LOL

Oh well thanks for listening.

-Rory
Roro is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New car - and for once, it's not a Subaru. :shock: Teh Legacy Off-Topic 35 04-07-2008 06:41 AM
Cobb vs not-Cobb WJM South East Region Forum 121 01-22-2005 08:45 PM
My new car wont run, possibly not all cylinders working??? grundig5 Factory 2.0L Turbo Powertrain 26 04-22-2004 01:25 PM
Well, got a new car... and no its not a Subie sjt Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 25 12-19-2001 01:44 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.