Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-14-2005, 11:02 PM   #1
snowjob
Scooby Newbie
 
Member#: 59357
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: E. Canada
Location: Ottawa, Canada
Vehicle:
2009 Forester XT
White

Default My ej20g only fires on two slugs, Help me I'm going insane

Posted: Sun May 15, 2005 2:12 pm Post subject: engine only fires on two cylenders....Help

--------------------------------------------------------------------------------

Well I got my ej20g conversion going, and thought all was great, it was running really rough, so I started to unplugging coils to see which cylinders were not firing, and 2 and 3 were not firing, I tried swapping the coils from the cyl I knew were working, but no difference, It's definitly 2 and 3 that are not firing. I hooked up a spare coil and spark is being created on both cyl so my next thought was injectors, so I unpluged both cyl 2 and 3, and again nothing. I took out the injector from 4 and put it into cly 2 and found out that now it won't run, so I've pretty much figures that injectors 2 and 3 are blocked, the engine sat for about 4 years. Does anyone know how I can check them, unclog them? Any sugestions form guys who have done swaps.
Thanks
Frazer
snowjob is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ej20g crank pulley needed asap please help me GregBolby Pre-2002 Factory Turbo Powertrain 8 04-01-2010 03:27 PM
I'm going insane......instrument cluster bulb sizes and availability???? wrxedya Interior & Exterior Modification 4 06-01-2006 07:38 PM
Need Two gauges.....Help me pick em. NYguyinNC South East Region Forum 32 02-10-2002 05:23 AM
I'm going insane! Longshot New England Impreza Club Forum -- NESIC 8 05-01-2001 08:00 AM
i'm going insane... Kaffiene New England Impreza Club Forum -- NESIC 17 10-03-2000 12:49 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.