Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 3, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
New England Subaru Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > New England Impreza Club Forum -- NESIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-14-2001, 02:27 AM   #1
scoobyruman
Scooby Specialist
 
Member#: 969
Join Date: Feb 2000
Chapter/Region: NESIC
Location: RIP 99RS, 01PRELUDE SH, 02WRX,
Vehicle:
zip zip
we will see

Talking Oh Yeah 12's here I come !!

Well tonight around 5 had nothing to do so I decide to go ahead and put my new turbo on. Make a few phone calls meet up at friends garage who just happens to have a lift but was not fully finished. So at 6:30 he goes and gets all the parts he needs to finish I get a few tools and we meet back at about 7:30 so he gets everything all set with the lift at about 8:15 and i get underway everything goes pretty smooth get everything all done in 2 and 1/2 hours, [HERE IT IS] buuut when we back it off the lift all of a sudden smoke pours out of the engine compartment so we assume its engine coolant burning off, theres was a lot spilt so I take it for a ride no luck still smoking bad get it back in spend about a hour evaluating it and searching finally notice that the factory bolts from the coolant pipes were not tightened and was spraying a bit under throttle. Tighten them up and back underway, go for a ride and there is still smoke. So we put it back up on the lift and look around for about a 1/2 hour see nothing wrong at all back it out drive it leave it running and well all of a sudden no smoke nothing, it was burning off thats all and everything is now running smooth . Drive it very calm fro the next couple days, not sure on break in period and boost level but, im gonna run it at 7 lbs for about 700 miles.

Im hoping to be able to give it a shot this wednesday we will see.

too be continue......


chad n
scoobyruman is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oh Yeah! Well, we don't like your kind around here very much either chapstien Off-Topic 33 03-16-2010 12:29 PM
Brazilian Wax - Oh yeah or oh no? TDQuiksilver Off-Topic 33 12-10-2007 02:14 AM
The message repeated a woman moaning: "Oh, yeah ... yeah ... oh, yeah ... do it to me UberWilhelm Off-Topic 19 10-03-2007 03:00 PM
Oh, Oh! I didn't see this coming.... Balr14 Off-Topic 4 12-17-2005 02:10 AM
Columbus, OH here I come! Orion Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 8 08-15-2002 03:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.