Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Baja Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-24-2005, 04:45 PM   #1
cliffhanger
Scooby Newbie
 
Member#: 80446
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: norfuk in the HR
Vehicle:
2005 5spd Baja-T
370+405=new clutch

Default a/c problems...

anyone else having/had problems with their a/c? i heard that it was a real problem for subaru... my a/c just died on thursday, she's going to the shop on wednesday hopefully. it actually gets hotter when i hit the a/c button!
cliffhanger is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
99 Subaru Outback Shifting problem gifters Transmission (AT/MT) & Driveline 5 07-03-2010 04:05 AM
Need Help 06 legacy 2.5i problem BlobeyeSTi Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 9 06-04-2010 09:53 AM
Recurring CEL, yet "no problem codes found". Datalogs included karnick Engine Management & Tuning 4 06-03-2010 10:40 PM
Problems with my wrx stephentodd Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 4 06-02-2010 09:53 PM
Problems...Problems...Problems... ashtaron14 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 12 04-17-2001 02:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.