Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday October 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2006, 10:13 PM   #1
elmo3
Scooby Newbie
 
Member#: 60601
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Default Need help - Clutch problem; weird noise and feeling

Could someone offer their advice?

I have a 04 TS wagon.

When my clutch pedal gets close to the floor, I'm getting a strange resistance feeling. At the same time, I can hear a rubbling noise and squecking sound. The resistance feeling is constant when you let the clutch pedal up. It only happens when the clutch is an inch or two off from the bottom.
I could hear a knocking sound under the engine bay area.

There's no problem with shifting gears or engaging the clutch from a complete stop.

Thanks for your help..
* Registered users of the site do not see these ads.
elmo3 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2006, 03:48 PM   #2
vintage
Scooby Newbie
 
Member#: 88987
Join Date: Jun 2005
Location: Canada
Vehicle:
2002 Impreza
White

Default

I fixed that problem with a new slave cylinder and also make sure the rubber cover sit in the right position because when the fork move it will make noise if not. ( the one push by the slave cylinder )

when I got the new slave cylinder I pushed the rod I felt that the pressure is double with my old one.
vintage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help. Engine makes weird noise (with vid) GC84ever Normally Aspirated Powertrain 5 03-21-2007 10:11 PM
help! gettin a weird noise...... devs05wrx Tri-State Area Forum 10 02-26-2007 09:17 AM
need help with a weird whining noise..... crosta21 Service & Maintenance 10 05-16-2006 02:25 PM
Weird noise and LOTS of power loss HondaDestroyer Newbies & FAQs 6 04-18-2006 04:08 AM
Help... Clutch making awful noises... Siper2 New England Impreza Club Forum -- NESIC 34 02-26-2004 09:41 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.