Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 6, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2006, 04:16 PM   #1
rexhio
Scooby Newbie
 
Member#: 97834
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: midwest
Default so i went to the drag strip

and let me tell you it was not a pretty sight it was my first time ever going to the strip and i only got to go once, so my times are pretty awful. i dont have a camera with me to post the picture of the slip but here are the results..

R/T .. 1.055
60' .. 2.266
330 .. 6.271
1/8 .. 9.700
MPH .. 71.46
1000 .. 12.596
1/4 .. 15.041
MPH .. 91.30


I missed 3rd gear pretty bad, so that is a pretty large factor as to why my time was so awful. also, my 60' was 2.266 and i see lots of you guys hitting around 1.8.. what am i doing wrong?
* Registered users of the site do not see these ads.
rexhio is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-10-2006, 04:34 PM   #2
06hwrx
Scooby Newbie
 
Member#: 108401
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: Texas
Vehicle:
2007 WRX

Default

Quote:
Originally Posted by rexhio
and let me tell you it was not a pretty sight it was my first time ever going to the strip and i only got to go once, so my times are pretty awful. i dont have a camera with me to post the picture of the slip but here are the results..

R/T .. 1.055
60' .. 2.266
330 .. 6.271
1/8 .. 9.700
MPH .. 71.46
1000 .. 12.596
1/4 .. 15.041
MPH .. 91.30


I missed 3rd gear pretty bad, so that is a pretty large factor as to why my time was so awful. also, my 60' was 2.266 and i see lots of you guys hitting around 1.8.. what am i doing wrong?
hey theres a first time for everything, gotta start somewhere.
everyone's first time is gonna suck good way to get out all the nervous stuff out the way , just work at it.

good luck
06hwrx is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2006, 04:40 PM   #3
Superglue WRX
Scooby Specialist
 
Member#: 106275
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: BAIC
Location: San Jose, CA
Vehicle:
New Chevy SUV
Government Motors White

Default

More practice on the launching will drop that 60ft time. Just don't dump the clutch when you do your next run. There's tons of advice on here for launching you car without having it "assplode" on you. Once you feel comfortable on launching it you will get more consistant.

Then you can workon improving you reaction times. Everything else will start to fall into place once you've got more experience under your belt!

Good luck!
Superglue WRX is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2006, 07:14 PM   #4
k mier
Scooby Specialist
 
Member#: 98000
Join Date: Oct 2005
Location: MO
Vehicle:
05 sti e85@420hp

Default

Between overtime at work and not wanting to go without a buddy to give me advice, I have yet to set foot on a strip.
At least you have a start.
k mier is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2006, 07:17 PM   #5
wirolla
Scooby Specialist
 
Member#: 109725
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Racine,WI
Vehicle:
2001 GM6
SRP

Default

Quote:
.. what am i doing wrong?
drag racing a subaru...lol...dont feel that bad.
i went last night and i ran a 14.2.....cobb stage 2. 2.0 sec 60' times though. first time drag racing an awd car.
wirolla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Went to the drag strip last weekend.... dmpi Off-Topic 25 10-22-2008 03:04 PM
Went to the drag strip last night. 1/8 mile. Sturgis, South Dakota sk8er722 Proven Power Bragging 12 09-07-2008 07:19 PM
Went to that drag strip, i think i need help 257_666 Newbies & FAQs 23 07-03-2007 06:35 PM
went to the drag strip this past wed ScoobyRacing03 Proven Power Bragging 23 07-25-2006 06:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.