Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday February 12, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2006, 08:09 PM   #1
jebjkey
Scooby Specialist
 
Member#: 73884
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: HIIC
Location: Honolulu
Vehicle:
2016 STi
HyperBlue

Default Screen shot of my 93 oct 04 WRX ST map

I posted this as a response in another thread, but I figured it should be in a thread of its own.

04 WRX with the following mods of concern:
Cobb SF short ram
VF30
USDM STI intercooler
walbro 255 lph fuel pump
STI pink injectors
one step colder copper spark plugs
Borla headers
gutted uppipe
Cobb catted TBE
LC-1 wideband

Dynamic advance is 4.94 for all cells
OL/CL delay is 0 for all cells

* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by jebjkey; 05-08-2012 at 12:08 PM.
jebjkey is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-21-2006, 09:30 PM   #2
xFactor
Scooby Newbie
 
Member#: 65470
Join Date: Jul 2004
Location: Palm Harlem, FL
Vehicle:
02 Hong Norr Wrx
rock chip red

Default

All right! Somebody else stepped up to the plate!

Some questions;

What peak loads do you hit? I noticed your map is scaled to 3.0. Are the load values different for the 02... 2.14 was the highest factory load point, and I rescaled it to 2.5, and haven't gone off the scale...

What are your injectors scaled at?
How close do hit your ol target fuel values?
How are your trims?

I'm not implying anything, but damn that's a lot of timing! What does your learned KC table and your IAM look like on average?
Did you add 4.94* to all the load sites in the KA map, or leave the low load ones alone?
Did you also rescale the KA and the Learned KC maps?

What fuel do you use?

I'm sure I could think of some more...

Thanks man!

later, x
xFactor is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2006, 12:53 AM   #3
jebjkey
Scooby Specialist
 
Member#: 73884
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: HIIC
Location: Honolulu
Vehicle:
2016 STi
HyperBlue

Default

I have hit a load of 2.8x before, but since I mapped my intake, my loads peak at 2.6x mostly. I pretty much put the 3 on there because I knew I would not go higher than that.

Injectors are scaled at 4975

AFR's come in about .1 to .2 richer. 12's for spool, tapering down to about 11.1 at redline.

fuel trims are all <5% at pretty much every load. Many are 1-3%.

I use pump 93 oct from Cumberland Farms (Gulf) or Mobile.

Here are the DA and KC tables

Last edited by jebjkey; 05-08-2012 at 12:09 PM.
jebjkey is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2006, 01:00 AM   #4
jebjkey
Scooby Specialist
 
Member#: 73884
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: HIIC
Location: Honolulu
Vehicle:
2016 STi
HyperBlue

Default

On 5/31 I went to the drag strip, that data logs show timing at redline anywhere from 32-36.5 degrees depending on the gear and which run you look at, NO knock anywhere and intake temperature was 147 degrees when I lauched on the first run. It dropped to 97 by the end of the run and the second run went from 115 to 84.
jebjkey is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2006, 11:39 AM   #5
Wagun
Scooby Newbie
 
Member#: 106433
Join Date: Jan 2006
Location: Arkansas
Vehicle:
2004 WRX wagon
silver

Default

What did you run at the strip?

Have you dynoed?
Wagun is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2006, 04:33 PM   #6
jebjkey
Scooby Specialist
 
Member#: 73884
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: HIIC
Location: Honolulu
Vehicle:
2016 STi
HyperBlue

Default

I was not there to get a good time (clutch near end of life), only to get a trap speed. I ran twice on 5/31: 13.06 @ 107.72 and 13.16 @ 107.88 (both had a ~2.0 60'). I had a dyno last year before I added the Cobb intake and with a different map, 253 HP/FT-LBS.
jebjkey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I do a screen shot of a video on my computer?? rice h8r Off-Topic 8 01-27-2008 12:34 AM
Looking for screen shots of Stock boost table from STi and WRX. KC Commercial ECU Reflashes 3 01-15-2007 02:51 AM
Cobb Stg2 93 oct w/ Injen CAI map wrxicon Engine Management & Tuning 1 08-24-2005 07:57 PM
A few quick shots of my Sunset Orange Metallic WRX lawn boy Member's Car Gallery 57 04-26-2005 02:15 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.