Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday May 5, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2001, 04:27 PM   #1
db97
Scooby Newbie
 
Member#: 7140
Join Date: Jun 2001
Location: louisville, ky, usa
Vehicle:
2009 WRX
satin white pearl

Angry factory gauge pod...OH SNAP!!!

damnnn, i had my gauge cluster (3 meter dash variety) and short shifter installed today...i got the car back this afternoon around 3. it little while ago (around dusk), i turned the lights on. to my dismay, the oil temperature meter 'switched off' (went back down to 0 degrees) when the lights were turned on???? i know the turbo boost gauge has a sucky ass backlight...which i can live with, but i'm pretty sure the oil temp meter ISN'T suppose to turn off like that when i turn the lights on???? ***!?

s*** is f'ed up...right??

i can't believe this s***!

db97
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by db97; 10-19-2001 at 07:28 PM.
db97 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 10-19-2001, 04:30 PM   #2
elgorey
Scooby Specialist
 
Member#: 4374
Join Date: Feb 2001
Chapter/Region: MAIC
Location: VIRginia
Vehicle:
06 Titan,99,94 SM
06 nasa spec miata champ

Default

yes. it should show a vacuum during idle
elgorey is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2001, 07:31 PM   #3
db97
Scooby Newbie
 
Member#: 7140
Join Date: Jun 2001
Location: louisville, ky, usa
Vehicle:
2009 WRX
satin white pearl

Angry bEOTCH!

tell me this s*** ain't right!
db97 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2001, 07:36 PM   #4
procrustes
Scooby Newbie
 
Member#: 4444
Join Date: Feb 2001
Location: Beaverton, OR US
Default

Try dimming your dash lights all the way down - if the gauge goes dim but the gauge starts reading correctly then they hooked up the wrong ground to your gauge. Tell them to read the installation manual.
procrustes is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory gauge pod with aftermarket gauges jimbobrand Newbies & FAQs 1 09-24-2002 02:02 PM
Factory gauge pod on 02 WRX GM991 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 02-13-2002 10:42 AM
factory gauge pod fit 52mm gauges? Subaruist Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 01-31-2002 10:56 PM
What size gauges fit in the factory gauge pod face plate? XBD General Community 3 11-08-2001 12:51 PM
Factory gauge pod I Love Turbo Hawaii Impreza Club Forum -- HIIC 3 10-08-2001 10:09 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.