Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2006, 06:41 PM   #1
zeektribe
*** Banned ***
 
Member#: 107958
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage
Vehicle:
2002 WRX
Midnight Blue

Default Too Much Boost!!!!, :(

I am running Cobb's 16g map, with the fp16g, everything in exactly to spec, I even have the stock intake, The only difference is Headers and divorced wastegate downpipe. I also have huge TMIC.
I make 15 to 16 psi @ 6500rpm's with my wastegate jammed open ALL the way! I can't stop making boost. Anyone ever had this problem?I also just orderd a Bell Mouth downpipe, I hope this fixes the problem.
What did you do to fix this problem?

Here is a pic of the exhaust system I have now.
It Cost $1999.00 brand new.

http://www.alldayperformance.com.au/prod940.htm
* Registered users of the site do not see these ads.
zeektribe is offline  
Old 07-18-2006, 07:34 PM   #2
Rwu00313
Scooby Specialist
 
Member#: 82153
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Doylestown, PA
Vehicle:
2013 STI Sedan
SWP

Default

Hey, I don't mean to be a dick but can you please not post this 10 times.
Rwu00313 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Too Much Boost!!!!, :( zeektribe UTEC 3 07-21-2006 11:33 PM
Too Much Boost!!!!, :( zeektribe Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC 26 07-20-2006 08:36 PM
Too Much Boost!!!!, :( zeektribe Factory 2.0L Turbo Powertrain 10 07-18-2006 08:31 PM
Too Much Boost!!!!, :( zeektribe Engine Management & Tuning 1 07-18-2006 08:18 PM
Too Much Boost!!!!, :( zeektribe Built Motor Discussion 1 07-18-2006 07:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.