Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2006, 03:08 PM   #1
jut60
Scooby Newbie
 
Member#: 49694
Join Date: Dec 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: ellington ct
Vehicle:
1999 2.5RS silver
ECS swap [x]

Default o2 sensor split housing

has anyone seen this before(the one on the right)? someone suggested heat as I have the cobb eq header and hi-flow cat, which could have been the issue. but i'm still surprised it happened.
[IMG][/IMG]
* Registered users of the site do not see these ads.
jut60 is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2006, 03:26 PM   #2
damonmlime
Scooby Specialist
 
Member#: 54525
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: morgantown wv
Vehicle:
2000 00rs 2x91ss 95l
blue ridge pearl

Default

Pics dont work, got a direct link?
damonmlime is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2006, 03:28 PM   #3
damonmlime
Scooby Specialist
 
Member#: 54525
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: morgantown wv
Vehicle:
2000 00rs 2x91ss 95l
blue ridge pearl

Default

Nevermind, i see the pics, looks like someone was pulling down on the sensor or it got caught on something that bent it to the point of breaking.
damonmlime is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2006, 08:05 AM   #4
jut60
Scooby Newbie
 
Member#: 49694
Join Date: Dec 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: ellington ct
Vehicle:
1999 2.5RS silver
ECS swap [x]

Default

actually you just reminded me that i did hydroplane the car through a fence, maybe it got pulled on then...
but i thought i went over everything afterwards? guess not.
jut60 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Front O2 sensor vs Rear O2 sensor (MY00 RS) Jewbaru Service & Maintenance 3 07-29-2012 10:14 PM
FS: CNT performance CEL Eliminator Fix O2 Sensor Housing Hyelude Engine/Power/Exhaust 1 03-17-2010 10:46 PM
FS (OH): WRX/STi rear o2 sensor, MAF sensor, MAP sensor coolblue05 Engine/Power/Exhaust 14 07-07-2009 02:52 PM
PA: PDM O2 sensor extension (rear O2 - for P0420 code) Siper2 Private 'Wanted' Classifieds 0 04-16-2006 12:01 PM
o2 sensor used for wideband vs. reg o2 Stiguy247 Engine Management & Tuning 1 06-15-2005 02:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.