Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2006, 10:03 AM   #1
Vince126
Scooby Newbie
 
Member#: 91712
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver Island
Vehicle:
2006 Evolution IX
Wicked White

Default Dead pixels on AP Screen

my AP screen seems to be littered with dead pixels, theres a couple of pixels that shows up black even when the AP is off. these pixels are actually kinda big, its almost like 4 full letters when normally displayed. i will try to take a picture when i can. anyone else ever had this problem? and would cobb maybe fix it?
* Registered users of the site do not see these ads.
Vince126 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2006, 05:17 PM   #2
MarkRx
Scooby Specialist
 
Member#: 42242
Join Date: Aug 2003
Chapter/Region: TXIC
Location: ATX
Vehicle:
2006 STI
White

Default

contact cobb, i'm sure they'll work out something with you. I have asked them tons of stupid questions about the AP on my car and they have been extremely patient, eager to listen, and very helpful! Cobb customer for life
MarkRx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AP stuck on "Updating" screen segerton AccessPort 3 11-11-2008 03:25 PM
Stuck Pixel On Monitor Ghosthound Off-Topic 32 05-09-2008 09:09 AM
Help.. Dead car after AP reflash Eskram Engine Management & Tuning 20 02-11-2007 04:39 AM
FS/FT: PSP /w 1.5 Firmware, no dead pixels, 1 and 2GB Cards Geoff TXIC Private Classifieds 1 01-26-2006 02:17 PM
Fix teh yu0r PSP dead pixels? fuzzycuffs Off-Topic 10 06-13-2005 11:06 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.