Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday March 1, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Commercial ECU Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2006, 10:33 PM   #1
VtecGSR95
Scooby Newbie
 
Member#: 112607
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Mattoon, IL
Vehicle:
2001 Subaru
White

Default JDM Ver 7 ecu......can it be EcuTek reflashed?

Wanting to get some tuning done. I have us sti block, ver 7 heads, ver 7 ecu. Can my ecu be reflashed by ecutek??
* Registered users of the site do not see these ads.
VtecGSR95 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 12:42 PM   #2
DoctorNick
Scooby Guru
 
Member#: 7022
Join Date: May 2001
Vehicle:
heh, DC ITCA are
my rides

Default

Yep. I have it done to my ECU.

Unfortunally I know 2 other unhappy v7 STi owners whom didn't like the local ecutek tuner. I actually drive to topspeed in atlanta to get my ecutek
DoctorNick is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 05:34 PM   #3
skiblur
Scooby Specialist
 
Member#: 48291
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Ann Arbor, MI
Vehicle:
02 EJ207RA/JDM6
Still truckin'

Default

opensource or openecu works flawlessly as well.
skiblur is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 09:25 PM   #4
VtecGSR95
Scooby Newbie
 
Member#: 112607
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Mattoon, IL
Vehicle:
2001 Subaru
White

Default

Well, my ecu has already been reflashed by PDX at some point before I bought the car.

DoctorNick, did you have a bad experience with GRD cause I called tonight and got on the waiting list for dyno tuning! If you think they are not up to the level of others like PDX, I will send it out to them and get the same thing some for free, and dyno when their tuner is in town next time!! Feedback is appreciated!!

frank
VtecGSR95 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 09:35 PM   #5
DoctorNick
Scooby Guru
 
Member#: 7022
Join Date: May 2001
Vehicle:
heh, DC ITCA are
my rides

Default

I did, I'm not going to talk trash about them. I found the service to be a poor quality thats about it.

Honestly, I would PM P&L. Considering your level of modification, I don't see a reason why they couldn't do some basic adjustments via openecu.(I presume your modification level is minimal).

Last edited by DoctorNick; 09-14-2006 at 12:56 AM. Reason: cleaning things up a bit.
DoctorNick is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 10:22 PM   #6
VtecGSR95
Scooby Newbie
 
Member#: 112607
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Mattoon, IL
Vehicle:
2001 Subaru
White

Default

well, I PMed PDX Jarrod to see if he would be able to do an off the shelf map for me until his tuner (who has family in Indiana and comes here to do dyno day tuning sessions) is in town and have him dyno it and dial it in closer.

I wasnt aware that the initial buy in was the license(which I have since my ecu is flashed), and the reflashes were free after that, you just pay dyno time! I cant argue with that, so I am sticking with Ecutek.

Thanks for the heads up about GRD........Oh, and I cant deall with P and L...they do Ecutek!!
VtecGSR95 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2006, 06:10 PM   #7
SubasaurusWrex
Scooby Specialist
 
Member#: 70285
Join Date: Sep 2004
Location: Schaumburg, IL
Vehicle:
2011 JCW Mini
Midnight Black/Red roof

Default

I'm the 2nd ECUtek user nick is speaking of and i agree with him, poor customer service WAY too expensive, my air fuel ratios are in the low 10's...
SubasaurusWrex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JDM Ver 7 ECU pinout question Scoobs2002 Electrical & Lighting 18 06-19-2012 11:29 PM
JDM ver.7 ecu domestic_abuser Engine/Power/Exhaust 4 08-28-2008 01:47 PM
jdm ver.7 ecu to run avcs on 06 LGT engine? domestic_abuser Engine Management & Tuning 2 12-05-2006 08:57 PM
Looking for UTEC...which model# for JDM ver 7 ecu? VtecGSR95 UTEC 8 09-24-2006 08:09 PM
JDM ver. 7 ecu with UTEC? cubuff Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 12-24-2004 01:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.