Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday February 12, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Vancouver Impreza Club
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Vancouver Impreza Club Forum -- VIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-21-2006, 12:27 PM   #1
dsmtowrx
Scooby Specialist
 
Member#: 48879
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Salmon Arm, BC
Vehicle:
2010 STi 2.5xtr hsf6
Grey Stocker

Default Factory EGT Probe

Looks like mine has stopped working

Anyone got a spare one from an up-pipe upgrade?
* Registered users of the site do not see these ads.
dsmtowrx is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-21-2006, 11:16 PM   #2
Spooled
Scooby Specialist
 
Member#: 14958
Join Date: Feb 2002
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, BC
Vehicle:
1991 318is
Silver

Default

mine burnt out 10k miles ago CEL has been on ever since. grrrr.
Spooled is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2006, 12:31 AM   #3
dsmtowrx
Scooby Specialist
 
Member#: 48879
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Salmon Arm, BC
Vehicle:
2010 STi 2.5xtr hsf6
Grey Stocker

Default

The fix is easy. Just stick a 2.2k resistor in the plug.

I just want to fix mine properly in the end.

They're only a couple bucks at The source but I'll mail to one if you want. I have four left!
dsmtowrx is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2006, 10:52 PM   #4
Spooled
Scooby Specialist
 
Member#: 14958
Join Date: Feb 2002
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, BC
Vehicle:
1991 318is
Silver

Default

i'll take one off your hands!
Spooled is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2006, 08:25 PM   #5
dsmtowrx
Scooby Specialist
 
Member#: 48879
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Salmon Arm, BC
Vehicle:
2010 STi 2.5xtr hsf6
Grey Stocker

Default

Sure, post your address and I'll mail one to ya. Or PM your address if you prefer
dsmtowrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can a aftermarket EGT probe be installed in factory egt locatoin? nicholam Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 12-04-2008 12:35 PM
factory egt probe darioc Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 11 09-09-2005 02:56 AM
Effect of loose factory EGT Probe? hyedracyl Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 3 04-06-2005 12:33 AM
will a defi egt probe fit into the factory uppipe egt location? blackie Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 09-08-2003 01:32 PM
What size bung is needed for factory EGT probe ? zaidallas Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 11-28-2002 01:39 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.