Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Vancouver Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Vancouver Impreza Club Forum -- VIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2006, 12:14 AM   #1
Junichi imports
Scooby Specialist
 
Member#: 109801
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: VIC
Location: coquitlam
Vehicle:
2008 Legacy Sedan
Diamon Grey

Question Cold Start Noise

hey guys, i have a 03 wagon, lately i have experience some noise when i start my car in the morning. it sound like (tac tac tac). right now i am assuming the noise is coming from the valves ( due to not enough oil running through during the cold start) and this sound only happend in the morning.

have you guy experienced it????

and if you guys have a solution to this, plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz help me...

Thx
Junichi
* Registered users of the site do not see these ads.
Junichi imports is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2006, 05:55 AM   #2
rs_two_five
Scooby Specialist
 
Member#: 99206
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: W. Canada
Location: Cold Lake, Alberta, Canada
Vehicle:
2007 WRX STi wagon
WR450f (501cc) Supermoto

Default

well it could either be hydraulic lifters filling up again.. or piston slap.. or rod knock.. tell ya the truth.. if it really causes you consern take it to the dealership and get them to investigate it further, if not, recheck your oil and keep driving it till something happens..
rs_two_five is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cold Start Noise? mclmk8d Factory 2.0L Turbo Powertrain 14 02-05-2010 10:34 AM
Lots of cold start noise.... duc748s Tri-State Area Forum 8 02-05-2004 03:36 PM
Terrible cold start noises! silvercharged Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 12-28-2003 03:19 PM
Questions about cold start noise/ timing belt tensioner. Please help me. mattrudella Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 12-23-2002 10:25 AM
WRX cold start noises...normal, piston slap, or detonation? Xio Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 09-04-2001 08:12 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.