Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 14, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2006, 04:51 PM   #1
wrxxed
Scooby Specialist
 
Member#: 20567
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: L.I,N.Y.
Vehicle:
04 STi
Sil/Sil

Unhappy PC wont sync with AP??

Anyone else having any issues getting the pc to sync with their ap. I had the same issue about 8 months ago and sent the ap in to Cobb and they said they fixed the problem,but my computer( and 3 others Ive tried) still wont recognize/sync with the ap! Any suggestions?
* Registered users of the site do not see these ads.
wrxxed is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 09:56 PM   #2
never_summer
Scooby Specialist
 
Member#: 114398
Join Date: May 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: lubbock/san antonio
Vehicle:
2005 STI Stg2
CGM

Default

just making sure but your holding the up and down arrow when you power it up right?
never_summer is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2006, 02:22 PM   #3
MarioLV777
Scooby Newbie
 
Member#: 113307
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Las Vegas
Vehicle:
2002 WRX 4EAT
SubieChick.com

Default

Mine wouldnt connect either and they re-loaded the software and then it worked. I was told this was one of the reasons they made the new APs because they are easier for them to fix. Good luck but just give Cobb a call and have them run you through what they want you to do and then if it still wont connect then just send it into them.
MarioLV777 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2006, 06:29 PM   #4
wrxxed
Scooby Specialist
 
Member#: 20567
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: L.I,N.Y.
Vehicle:
04 STi
Sil/Sil

Default

Yeah,I went through the whole thing with Cobb.I ended sending in the unit about 8 months ago and they said the problem was fixed but 8 months later and its still an issue.
wrxxed is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2006, 01:44 PM   #5
WildBlueWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 111164
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: york, pa
Vehicle:
2008 Legacy 2.5GT
Obsidian Black Pearl

Default

is ure computer set to receive the AP on the right com port? if not look in the manual, itll tell u how to switch com ports.
WildBlueWRX is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 11:28 PM   #6
wrxxed
Scooby Specialist
 
Member#: 20567
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: L.I,N.Y.
Vehicle:
04 STi
Sil/Sil

Default

yup did all that stuff??
wrxxed is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 10:58 AM   #7
WildBlueWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 111164
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: york, pa
Vehicle:
2008 Legacy 2.5GT
Obsidian Black Pearl

Default

im out of ideas then. good luck man.
WildBlueWRX is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 10:00 PM   #8
never_summer
Scooby Specialist
 
Member#: 114398
Join Date: May 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: lubbock/san antonio
Vehicle:
2005 STI Stg2
CGM

Default

i sent my ap back to get firmware updated and got it back in 4 days
i also sent it next day air because i wanted it to load stg 2 as fast as i could, i would call all pissed off and try to get some free stuff for 8 months
never_summer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP: PC wont start up! BoneJj Off-Topic 19 02-05-2010 05:57 PM
Cant get AP to sync with PC. Need help! Surfin3591 AccessPort 7 08-11-2006 04:00 PM
AP wont connect with PC?? grrr.... ScoobySnacker AccessPort 4 07-25-2006 12:05 PM
please help with ap -> pc stcktnkid Engine Management & Tuning 7 07-28-2005 11:37 AM
Priority cyl or sync with Link 2? Chav Engine Management & Tuning 3 08-26-2002 04:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.