Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday April 28, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2006, 11:22 AM   #1
redlegacygt
Scooby Specialist
 
Member#: 82994
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: Danville, PA
Vehicle:
1997 Legacy GT
Rio Red

Default After a Trans flush.....

So i just got a trans flush to see if that would fix the problem i was having. It made it alot better but there is still a small about of bind and the AT oil temp light still comes on. So my question is, after a trans flush and the adding of some stuff called B&G conditioner, should i still add the lubegaurd?

Also, im going to change the rear diff flud. Does the ecu need to be reset after doing these things?



-Astin
* Registered users of the site do not see these ads.
redlegacygt is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 01:11 PM   #2
Wiscon_Mark
Scooby Guru
 
Member#: 94945
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Stevens Point, WI
Vehicle:
1995 Legacy OB 5MT
2003 Forester X 5MT

Default

Well, resetting the ECU after a trans flush might not be a bad idea to clear the code, but the diff has no electronics in it, so it wouldn't do anything for that.
Wiscon_Mark is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 01:24 PM   #3
redlegacygt
Scooby Specialist
 
Member#: 82994
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: Danville, PA
Vehicle:
1997 Legacy GT
Rio Red

Default

yeah i knew it didnt have any electronics, but just didnt know if it was worth reseting after a flush.. i guess ill just add the lubeguard tonite and see if that takes away the rest of the binding...
redlegacygt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
99 OB Trans overhaul, Valvebody from IPT or EcuTuning? Farmboy0007 Transmission (AT/MT) & Driveline 1 06-03-2010 11:28 AM
Abs light on after flush crazycraig Brakes, Steering & Suspension 5 04-08-2005 11:29 PM
Strange sound after coolant flush? JohnGalt00 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 0 10-01-2003 05:44 PM
HELP: My car overheats after flushing cooling system! CastleBravo New England Impreza Club Forum -- NESIC 9 08-16-2003 06:57 PM
a/c blowing hot air after coolant flush mofoporn Service & Maintenance 31 08-12-2002 07:47 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.