Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2006, 09:22 PM   #1
trip-doh
Scooby Newbie
 
Member#: 90330
Join Date: Jul 2005
Location: Greenville, South Carolina
Vehicle:
2004 STi
Black Java Pearl

Default Brembo Defect?

I just finished installing a set of slotted rotors and brakes on all 4 corners of my 04 STi. I only have 20,000 miles on them and the brake pads had a sufficient amout of material left on them. When I pulled off the stock rotors I noticed really deep grooves or lines on 3 of the 4 rotors. All of the markings were on the backside of the rotor. I contacted my friend who works at Mitsubishi and he told me that the EVO's with the brembo brakes were doing the same thing and that he has replaced the pads and rotors on several cars. I know that this definitely is not normal. Has anyone else noticed this on there own cars? The only thing that I can think of that might cause this problem is the stock brakes pads are too aggressive for the rotors. Give me some feedback.
* Registered users of the site do not see these ads.
trip-doh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brembo Defect? trip-doh Brakes, Steering & Suspension 1 12-03-2006 05:53 PM
NHTSA Closes Investigation of 2002-3 WRX ABS Braking Defects - No Safety Defect Found Jon [in CT] News & Rumors 25 07-23-2005 01:15 AM
Check Engine Light and ECU defect pro2cer604 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 5 06-13-2001 12:35 AM
defective Momo harnesses RidinLow Motorsports 2 05-31-2001 07:39 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.