Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday September 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2006, 01:32 AM   #1
Strng1dah
Scooby Newbie
 
Member#: 7053
Join Date: May 2001
Chapter/Region: BAIC
Location: Sacramento, CA
Vehicle:
2002 WRX
13.1@104

Default Need part number for broken sensor

I broke the below circled part during a turbo inlet install many months ago. Eveer sense I've gotten the very fun p0457 CEL.

To go along with the CEL, I also get the fun of barely being able to start my car after filling it up with gas. 1st attempt it just turns over, 2nd attempt the same. 3rd attempt I can get it to start by giving it some gas. I'm thinking the below is the problem, as I've checked every vac line anywhere near the area.

TIA

* Registered users of the site do not see these ads.
Strng1dah is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need part number for MAP sensor please. JohnW Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 02-20-2004 03:24 PM
Need part number for front A/F sensor Avenger Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 0 05-21-2003 11:52 PM
Part number for map sensor? DJIMPREZA Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 4 10-21-2002 10:14 AM
Need part number for rear heated 02 sensor... STiShawn Normally Aspirated Powertrain 2 02-07-2001 07:23 AM
Need part numbers for the parts pages..... North Ursalia Legacy Forum 2 12-09-2000 05:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.