Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Commercial ECU Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-22-2006, 01:52 PM   #1
wrx88
Scooby Newbie
 
Member#: 112611
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: Central Jersey
Vehicle:
2006 WRX TR
OBP

Default Trouble Logging

I'm having trouble figuring out why i am unable to datalog my 2006 wrx using the latest ECUexplorer. I also don't know which model to select under options>ecuflash>models. Can someone please provide me with some insight? I've searched ocecuroms.org and couldn't find anything that helped. Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
wrx88 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 10:04 PM   #2
wrx>dsm
Scooby Newbie
 
Member#: 127683
Join Date: Sep 2006
Default

Im in the same boat, i was able to read and save my stock rom i know that for sure, and ingenuity will log my car so i know im hooked up right, but ecuexplorer will not work! It will list subaruv1.3 cable so it recognizes it but it always says ecu disconnected. Ive tried every method i could find including the whole reinstall software and driver thread. Also in enginuity i try to look at my stock map to learn what to look for and if you try to put the maps into 3d mode the whole program shuts down... why would it do that?
wrx>dsm is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 03:22 AM   #3
criscross79
Scooby Specialist
 
Member#: 12263
Join Date: Nov 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: San Antonio, Tx
Vehicle:
'02 WRX SRP 4EAT
XPT Stg II

Default

I had that problem too, you need to right click on the cable and select SSM Diagnostics .. hope this helps

Chris
criscross79 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having Trouble Logging! bedheadben Open Source Reflashes 4 05-21-2008 02:21 PM
Trouble Logging with Enginuity Soon2BturbodRS Open Source Reflashes 4 01-11-2008 06:10 PM
If you are having trouble logging on to SubaruForester.com ... wallew General Community 5 07-13-2005 10:22 PM
Trouble logging in Uncle Scotty General Community 0 07-18-2002 02:42 AM
Lighten Pulley trouble Log TerenceT Factory 2.0L Turbo Powertrain 10 03-28-2002 08:51 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.