Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2001, 06:40 PM   #1
outback bosco
Scooby Newbie
 
Member#: 12075
Join Date: Nov 2001
Location: Garage, messing w/the XTs
Vehicle:
2K OBS blue/silver
Lobotomized 86 & 87 XT

Unhappy Alternator problems

Hi there,

anyone out there have any problems with their alternator starting to make this whining sound. I was stuck in a major traffic jam going from San Diego to LA and it started to whine after that. I was running the AC and stuff. I took it to the local dealer and they notice I had two sets of driving lights underneath. He said that the warranty is void on the Alternator b/c of the "excessive load" that the lights are pulling.

Any advice as to how valid that claim is..

BW
* Registered users of the site do not see these ads.
outback bosco is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2001, 08:34 PM   #2
Jon [in CT]
*** Banned ***
 
Member#: 2992
Join Date: Nov 2000
Chapter/Region: NESIC
Location: Connecticut, USA
Vehicle:
02 WRX Sedan
Silver

Default

Wow. I guess that SoA could invoke the "excessive load" clause on most aftermarket sound systems, too. I think your generator is rated at 90A (75A for the WRX). I would point out that you've never exceeded that figure, or I would ask them to demonstrate (i.e. "proove") that you HAVE exceeded that figure.
Jon [in CT] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car stalling when air conditioner is on. Alternator problem? lupohki Electrical & Lighting 3 06-12-2006 09:40 AM
alternator problem? 95legacykid Electrical & Lighting 0 01-24-2006 10:33 PM
Alternator problems yellowscooby Electrical & Lighting 0 06-06-2005 02:22 PM
Alternator Problem six1five Electrical & Lighting 1 02-09-2004 11:19 PM
Need advice - alternator problem? Automaton Warranty Issues & SOA Problems 4 03-29-2002 11:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.