Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday October 22, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2006, 02:08 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 20956
Join Date: Jul 2002
Location: Tempe, AZ.
2002 wrx wagon

Default changed oil, washed engine bay... EGT not working now?!

checked all connections, checked the probe, all looks good....
* Registered users of the site do not see these ads.
Rallye-fan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
washed engine bay, now car won't start CEL on pinoy_boy204 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 42 06-08-2010 09:12 AM
spilled oil in engine bay bugeye4life Newbies & FAQs 8 06-03-2010 03:51 PM
noisy pulley after washing engine bay kiwee Transmission (AT/MT) & Driveline 4 08-07-2006 09:02 PM
washing engine bay 949 Interior & Exterior Modification 1 08-29-2005 12:35 PM
Washing Engine Bay? Inprogress Texas Impreza Club Forum -- TXIC 14 08-07-2005 11:17 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.