Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2007, 03:34 PM   #1
em199si
Scooby Specialist
 
Member#: 70213
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: Riverside
Vehicle:
2007 TSX
PWP

Default Help! Car will not crank. Sounds like a machine gun.

nevermind
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by em199si; 04-12-2007 at 10:26 PM.
em199si is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 04:21 PM   #2
disque71
Scooby Specialist
 
Member#: 57330
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Pittsburgh, PA
Vehicle:
2008 WRX

Default

check your fuses, something may have blown, particularly the IGN fuse.
disque71 is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 04:30 PM   #3
rkramer
Scooby Guru
 
Member#: 118209
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: North Dakota
Vehicle:
2002 WRX Sedan

Default

Quote:
Originally Posted by em199si View Post
but when I turn the car over it sounds like a machine gun.

charge your battery up!! that is your starter solenoid bouncing. might also be a bad battery cable.
rkramer is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 11:14 PM   #4
DrD
Scooby Guru
 
Member#: 22412
Join Date: Aug 2002
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2012 Legacy 2.5GT
Ice Silver Metallic

Default

+1 for a weak battery - check the voltage - if it's the oem battery, check the fluid levels, too.
DrD is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2007, 04:16 AM   #5
Mustang Raper
Scooby Specialist
 
Member#: 84388
Join Date: Apr 2005
Chapter/Region: SWIC
Location: Las Cruces, NM
Vehicle:
2002 WRX,FPG,6MT
Sedona Red Pearl, Carbon

Default

Quote:
Originally Posted by rkramer View Post
might also be a bad battery cable.
+1, had the same problem a couple of days ago, took of the cables and cleaned them real well with a wire brush, put them back on and started right up.
Mustang Raper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
car wont start? it clicks like a machine gun. DieselClown Factory 2.0L Turbo Powertrain 13 12-18-2008 04:06 PM
Help! Car will not move 05subylah Service & Maintenance 8 10-18-2008 03:16 AM
Help. Car will not return to idle... LiquidForce Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 09-09-2005 11:49 PM
need help car will not fire 387hardcore Pre-2002 Factory Turbo Powertrain 2 05-03-2004 12:58 AM
need help car will not run 387hardcore Tri-State Area Forum 20 03-22-2004 01:29 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.