Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-26-2001, 08:25 PM   #1
Aaron'z 2.5RS
Scooby Guru
 
Member#: 1026
Join Date: Mar 2000
Chapter/Region: MWSOC
Location: Hickigan
Vehicle:
'00 RS/WRX Stg5
'98 RS Stock

Default OK now my CEL is....gone?? No wait it's back...??

Hi all,

A few of you may remember a few days back i posted that my dealer service guy(the guy who serviced my wallet) Pulled a PO170 code from my ECU.

Well they reset the ECU and no problem for like a day, then the CEL came back....forward 2-3days and today i go to the car to leave for work.....NO CEL....i drive for 20min or so and it came BACK....after 20-30min of driving..????

Any help...??
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Aaron'z 2.5RS; 11-26-2001 at 09:10 PM.
Aaron'z 2.5RS is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-26-2001, 08:31 PM   #2
DustinR
Scooby Specialist
 
Member#: 8264
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: Burlington, VT
Vehicle:
2001 Impreza 2.5 RS
95 Impreza 1.8 Coupe

Default

your car needs help man.
DustinR is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2001, 08:37 PM   #3
Wheels
Scooby Specialist
 
Member#: 5410
Join Date: Apr 2001
Location: Stillwater, NY
Vehicle:
2008 BMW 335XI
Black

Default

Dustin get ya ass up here so we can sort it then
Wheels is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2001, 11:42 AM   #4
slater
Scooby Specialist
 
Member#: 5848
Join Date: Apr 2001
Location: burlington, vermont
Vehicle:
1992 vw corrado vr6
silver w/ schrick/quaife

Default

i don't meant to go OT, but how many VT people are on the board?
slater is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2001, 01:26 PM   #5
Wheels
Scooby Specialist
 
Member#: 5410
Join Date: Apr 2001
Location: Stillwater, NY
Vehicle:
2008 BMW 335XI
Black

Default

a few why don`t you meet up!
Wheels is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2001, 01:45 PM   #6
slater
Scooby Specialist
 
Member#: 5848
Join Date: Apr 2001
Location: burlington, vermont
Vehicle:
1992 vw corrado vr6
silver w/ schrick/quaife

Default

i'd love to, once i sell this blasted car and buy bttune16's 2.5RS!
slater is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2001, 02:23 PM   #7
Narso
Scooby Newbie
 
Member#: 1442
Join Date: May 2000
Location: Baltimore, MD USA
Vehicle:
1999 2.5 RS
Aspen White

Default

Aaron,

I'm having the same problem with my my99 rs also. Any mods on yours that might be causing problems? I think there might be a problem with aftermarket intakes, but I'm really in the dark, too. Keep me posted!

Dan Z.
Narso is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2001, 03:09 AM   #8
Wheels
Scooby Specialist
 
Member#: 5410
Join Date: Apr 2001
Location: Stillwater, NY
Vehicle:
2008 BMW 335XI
Black

Default

Slater pm me. We can all get together. Just cos you have a junker doesn`t mean you can't enjoy the pleasure of our company!
Wheels is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installed type-r's in front and rear - now my bass is gone cj_WReX Car Audio, Video & Security 37 06-22-2010 12:52 AM
Stupid me. Forgot to put parking tag on and now my car is gone. Snoopy Off-Topic 16 01-05-2005 03:08 PM
Now my Tranny is gone... White Knight Tri-State Area Forum 32 07-13-2002 11:56 AM
ok now that Napster is gone what do you use? Faraz Tri-State Area Forum 8 05-20-2001 07:55 PM
It's gone... my GT is gone.... :o( Subie Gal General Forum Archive 100 03-13-2001 12:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.