Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2007, 07:25 PM   #1
spdracr00
Scooby Specialist
 
Member#: 65823
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Hillsboro, OR
Vehicle:
1996 Impreza L
Red

Default windshield wiper help 92 legacy

good god, if i have to read one more post about "best windshield wipers" and all they talk about are blades my eyes are gonna bleed!!

anyway, so i put a new battery in the rallycross car today and she fired right up!! YES!!! windshield was dirty so i sprayed some fluid on it and then there was a there was a very loud "click" and my wipers dont work anymore. i can still spray washer fluid but the wipers wont move, ive tried jiggling them and they seem to be frozen. could they have rusted and then popped a fuse over the winter? any help would be awesome, i dont really want to have to replace the motors.. they worked just fine before i parked the car....

-ben
* Registered users of the site do not see these ads.
spdracr00 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 12:48 PM   #2
Legacy777
Scooby Guru
 
Member#: 4800
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston, Tx
Vehicle:
1990 Legacy & 97 OBS
AWD 6MT EJ22T AWIC Swap

Default

Yeah, I'd check your fuses..
Legacy777 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 12:50 PM   #3
spdracr00
Scooby Specialist
 
Member#: 65823
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Hillsboro, OR
Vehicle:
1996 Impreza L
Red

Default

i cant seem to find any locations of a fuse, i found the washer sprayer fuse, but nothing for the wipers? i've looked under the dash and under the hood.. any other place?
spdracr00 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 01:34 PM   #4
Legacy777
Scooby Guru
 
Member#: 4800
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston, Tx
Vehicle:
1990 Legacy & 97 OBS
AWD 6MT EJ22T AWIC Swap

Default

There's probably a relay for the motor, rather then a fuse. I don't know its exact location off the top of my head, however if you have your owner's manual, it's pretty good at documented where the fuses & relays are.
Legacy777 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 01:41 PM   #5
spdracr00
Scooby Specialist
 
Member#: 65823
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Hillsboro, OR
Vehicle:
1996 Impreza L
Red

Default

i looked in both my stock manual and my haynes and cant seem to find the stupid relay, i've found everyother friggin fuse and relay.. stupid ass car!!!
spdracr00 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 02:41 PM   #6
spdracr00
Scooby Specialist
 
Member#: 65823
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Hillsboro, OR
Vehicle:
1996 Impreza L
Red

Default

figured out what the deal was, the magnet was busted on the wiper motor and the fragments had jammed the motor.
spdracr00 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rogue windshield wipers help sleepysubie Electrical & Lighting 1 12-26-2008 06:30 PM
Windshield wipers - Help Needed sgrigg Service & Maintenance 6 12-22-2006 11:48 AM
I really need clutch help 92 legacy L spdracr00 Legacy Forum 0 10-19-2006 09:22 PM
PLEASE HELP! 92 legacy L AWD malfuntion! surfskate1227 Legacy Forum 8 06-21-2006 07:46 PM
Windshield Wiper HELP C4NiNjA Service & Maintenance 5 06-21-2006 08:41 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.