Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 14, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2007, 11:48 AM   #1
AspenTrWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 118539
Join Date: Jun 2006
Vehicle:
2006 Wrx TR
Aspen White

Default My CEL and Cruise flashing

Hey I have a 2006 wrx tr with 10,000 miles and i have a full helix turboback with cel fix and i was driving on the backroads and i hit 115 mph but then suddenly my car like had a sudden hold back and then my check engline light turned on and then my cruise started to flash do you know what could have caused this??
* Registered users of the site do not see these ads.
AspenTrWRX is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2007, 01:00 PM   #2
xxg0tsp0oledxx
Scooby Newbie
 
Member#: 138817
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Sanatoga, Pa
Vehicle:
2005 Subaru
Silver

Default Fuel Cut

Its possible you could have hit fuel cut had some bad boost spike? Any weird sounds or it just held back HARD?
xxg0tsp0oledxx is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2007, 02:06 PM   #3
racingfish
Scooby Guru
 
Member#: 60976
Join Date: May 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Goodyear
Vehicle:
1969 LGT
FATURBO

Default

hows the car running now???
racingfish is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2007, 02:32 PM   #4
AspenTrWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 118539
Join Date: Jun 2006
Vehicle:
2006 Wrx TR
Aspen White

Default

The car is running fine like the cel and cruise went away but its done this twice but i really havent pushed it too hard since then
AspenTrWRX is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 01:14 PM   #5
skubydew16
Scooby Specialist
 
Member#: 121161
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: Redlands, California
Vehicle:
2006 Subie STI
Obsidian Black Pearl

Default

hey i had the exact same thing happen to me. I called hks because i just had a downpipe put on by them and they said that i need a helix fix or a cell fix, which, it says that you already have. How do i get ahold of one of those man. please help me out.
skubydew16 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 02:43 PM   #6
volkl23
Scooby Specialist
 
Member#: 39092
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: St. Louis MO
Vehicle:
2004 WRX STi
Java Black Pearl

Default

You most likely overboosted/fuel cut. Get the CEL looked at (autozone, etc...) to make sure.
volkl23 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 02:43 PM   #7
volkl23
Scooby Specialist
 
Member#: 39092
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: St. Louis MO
Vehicle:
2004 WRX STi
Java Black Pearl

Default

why do you keep posting in bold?
volkl23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Did a little work, CEL and cruise flashing some dude Newbies & FAQs 6 03-01-2010 06:46 AM
CEL and Cruise light flashing... HELP cobbyy Factory 2.5L Turbo Powertrain 30 11-03-2007 10:59 AM
CEL on AND Cruise flashing stolen04 Normally Aspirated Powertrain 6 11-24-2006 05:07 PM
Think i had boost creep cel and cruise flashing? RonBang Newbies & FAQs 8 05-15-2006 05:24 PM
Cel and cruise light flashing 04 STI Factory 2.5L Turbo Powertrain 5 08-09-2004 11:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.