Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > UTEC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2007, 09:40 AM   #1
fastfox17
Scooby Newbie
 
Member#: 74193
Join Date: Nov 2004
Location: N.C.
Vehicle:
2003 WRX
Silver

Default AutoLogger not reading wideband

I have a problem getting autologger 5.0.6 to read my lc-1 wideband. When i hook it up i get all these red letters in a box on the side of the program. It hooks up to the utec just fine and mps uteclogger reads my wideband. Any suggestions or tips would be appreciated.

Thanks,
Aaron
* Registered users of the site do not see these ads.
fastfox17 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Read and/or do not read this thread Asinine Off-Topic 7 01-30-2009 09:00 AM
Warning! Do NOT read this thread. Compressor Maps Involved. Revision Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 22 02-17-2002 11:14 PM
Talk about not reading my manual Deznuts05 Service & Maintenance 8 12-14-2001 03:36 PM
Gauges not reading on L sedan Prozacboy Interior & Exterior Modification 1 11-01-2001 07:10 AM
('93-'01) SAFC Throttle not reading "zero" 2yLiTe Impreza Forum 12 04-12-2001 12:33 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.