Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2007, 06:03 PM   #1
Natemare13
Scooby Newbie
 
Member#: 139293
Join Date: Jan 2007
Default did they save my radio presets?!

I just had the 30K service. I got the car back and first thing I noticed was how smooth and easy it was to shift. Almost felt like a different car.

But, i also felt like...I lost power? its wierd, sorta feels like the ECU was reset and needs to relearn. I know because I recently (2 weeks ago) installed the STP intake and did a reset and thats how the car felt for 2-3 days. very smooth but no real PUNCH when the turbo kicks in. intake sounds a little different, sounds as it sounded when i first sintalled it. since then and before the service the sound of it got deeper.

If they reset the ecu (disconnected the battery) then why are all my radio presets still working?

and is it possible to loose power from fluid changes? Should I reset the ECU? whats your take?
* Registered users of the site do not see these ads.
Natemare13 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 06:53 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

The dealer may have done a reset with the service monitor, which would not affect anything else since power is not interrupted.
Mulder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How did they steal my friends WRX so easily? chimchimm5 General Community 76 01-22-2009 05:44 PM
Losing Nav and Radio Presets Rburks Tribeca Forum 9 03-06-2008 04:25 PM
How did they mod my O2 sensor, P0037 CEL rbcsaver Factory 2.0L Turbo Powertrain 14 03-26-2007 11:05 PM
Crappy RE-92's? They saved my but. JGard General Forum Archive 10 09-13-2000 08:35 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.