Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2007, 11:46 AM   #1
mike91401
Scooby Newbie
 
Member#: 86510
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2010 Toyota Tacoma
Silver

Default AccessPort v2.0 Update Released

In case you have an AP 2.0 and have been following the Cobb Forums, the update has been released
http://www.cobbtuning.com/info/?id=3199
* Registered users of the site do not see these ads.
mike91401 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 01:16 PM   #2
racingfish
Scooby Guru
 
Member#: 60976
Join Date: May 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Goodyear
Vehicle:
1969 LGT
FATURBO

Default

Did they finally get that thing to work?
racingfish is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 01:19 PM   #3
mike91401
Scooby Newbie
 
Member#: 86510
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2010 Toyota Tacoma
Silver

Default

Apparently they've worked out the bugs they had. So it should read / clear CELs now. Also shouldn't have problems with the real-time data and they said it boots up 40% faster.
I haven't had time to do the update yet though.
mike91401 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 01:20 PM   #4
Evil_STI
*** Banned ***
 
Member#: 106521
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: is_gay
Vehicle:
I am an ancient of
chaos. \\ t3hclap.com

Default

I wish I had a AP...
Evil_STI is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 01:36 PM   #5
mike91401
Scooby Newbie
 
Member#: 86510
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2010 Toyota Tacoma
Silver

Default

Why not go buy one?
you're willing to spend $400 on an STI cluster... why not $695 on an AccessPort?
mike91401 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 01:40 PM   #6
Evil_STI
*** Banned ***
 
Member#: 106521
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: is_gay
Vehicle:
I am an ancient of
chaos. \\ t3hclap.com

Default

Yes I am...And I just said that cuz I should have when I could have...They were gona sell it for $390 but then I backed out of it cuz I wasn't able to use paypal that day.. It would not let me sign in so yeah..Plus I don't have anything for it to tune...I want a vf39 with that AP that will be when I buy one...
Evil_STI is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 02:23 PM   #7
WgnWheel
Scooby Specialist
 
Member#: 63605
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Moms...yours
Vehicle:
04 Wrx Wgn TimeAtk
10 Golf TDI, 08 Stang GT

Default

yeah, this should fix any of the issues people were having! cobb has been working hard to make sure of this.
WgnWheel is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 02:26 PM   #8
cspringer
Scooby Newbie
 
Member#: 138665
Join Date: Jan 2007
Location: Bartlesville, OK
Vehicle:
2007 WRX TR
OBP

Default

Does it work with '07's now?
cspringer is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 03:14 PM   #9
mike91401
Scooby Newbie
 
Member#: 86510
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2010 Toyota Tacoma
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by cspringer View Post
Does it work with '07's now?
Not yet
mike91401 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 04:23 PM   #10
WgnWheel
Scooby Specialist
 
Member#: 63605
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Moms...yours
Vehicle:
04 Wrx Wgn TimeAtk
10 Golf TDI, 08 Stang GT

Default

yeah not yet, but they're getting closer.
WgnWheel is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 04:30 PM   #11
Evil_STI
*** Banned ***
 
Member#: 106521
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: is_gay
Vehicle:
I am an ancient of
chaos. \\ t3hclap.com

Default

Some where on the engine forum some one "Some how" got his friends 06 maps on his 07....

Maybe I read it wrong but I could have sworn some asked the same question and some dude said he did it with some crazy programing...
Evil_STI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SoCal: COBB accessport v2.0 (brand new) DarkDvr Engine/Power/Exhaust 3 05-16-2007 02:32 AM
SoCal: COBB accessport v2.0 (brand new) DarkDvr SCIC Private Classifieds 2 05-07-2007 03:36 AM
Accessport V2.0 question Nads07 AccessPort 2 01-21-2007 04:30 PM
Cobb Accessport V2.0 in stock @ GNV -- ready to ship! GNV Motorsports Engine/Power/Exhaust 15 01-16-2007 01:12 PM
Cobb Tuning AccessPorts V2.0 In Stock !!!, Get them before XMAS !!! RallySport Direct Engine/Power/Exhaust 0 12-19-2006 02:06 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.