Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2007, 04:38 PM   #1
zukaelite
Scooby Newbie
 
Member#: 112409
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: Lynn MA
Vehicle:
2008 Maxima
Black

Default question about after install

ok its all installed but before i do something i dont want to regret ill ask ...after it is installed and i take the obdII connector off do i unplug the test mode connectors and the white connecor? a response asap would be appreiated.
* Registered users of the site do not see these ads.
zukaelite is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 05:10 PM   #2
parker/slc/gc8fan
Scooby Specialist
 
Member#: 46241
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: RMIC
Location: Tinsel Towers. Apt. 29
Vehicle:
- RIP
SDF-1

Default

the initialization connector (white or blue) doesn't really matter.

You DO need to disconnect the green test mode connectors.
parker/slc/gc8fan is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 05:51 PM   #3
zukaelite
Scooby Newbie
 
Member#: 112409
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: Lynn MA
Vehicle:
2008 Maxima
Black

Default

yea i disconnected the green ones and left the white one in. thanks for the help
zukaelite is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 12:11 AM   #4
Humboldt wagon
Scooby Newbie
 
Member#: 100391
Join Date: Nov 2005
Location: Humboldt, CA...
Vehicle:
2004 WRX sportwagon
chipped and dented white

Default

I left the white one in also. Anyone else know if that is correct or what purpose it serves while flashing and after if we are suppose to keep it in?
Humboldt wagon is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 12:36 AM   #5
hondaeater69
Scooby Guru
 
Member#: 60324
Join Date: Apr 2004
Location: a pillow.
Default

Quote:
Originally Posted by Humboldt wagon View Post
I left the white one in also. Anyone else know if that is correct or what purpose it serves while flashing and after if we are suppose to keep it in?

i wish i knew. i know you can leave the init plug in, but what purpose it serves is beyond me.
hondaeater69 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 12:39 AM   #6
zman519
Scooby Specialist
 
Member#: 118086
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: The land of BEER and Cheese
Vehicle:
2003 WRX
WRB

Default

Hummm mine is still in to?
zman519 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question/Prob after installing Apexi Auto TT SloWrX Electrical & Lighting 2 07-31-2003 02:34 PM
Question/Prob after installing Apexi Auto TT SloWrX Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 07-25-2003 02:33 AM
Question about After Market Driving Light Harness au112 Interior & Exterior Modification 3 03-13-2002 04:52 AM
Questions about intake install... Hyudra Normally Aspirated Powertrain 10 09-26-2001 04:42 PM
General questions about an install in a 2002 WRX corallo99 Car Audio, Video & Security 0 06-04-2001 09:24 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.