Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday November 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2007, 08:50 PM   #1
shizwrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118871
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: Taxachusetts
Vehicle:
06 STI
OBP

Default taillight issue

ok well need some help... went to my car this afternoon and all the lights were on except the headlights... any help ???????
* Registered users of the site do not see these ads.
shizwrx is offline  
Old 03-29-2007, 09:59 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

Mulder is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AVO Turbo Inlet power steering issue mrfatride Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 14 10-18-2010 09:55 PM
WTB 04/05 taillights bc3forsd Private 'Wanted' Classifieds 4 06-06-2010 08:27 AM
axel issue maybe tranny issue? 04stinugget Transmission (AT/MT) & Driveline 2 06-04-2010 12:14 AM
axel issue maybe tranny issue? 04stinugget Brakes, Steering & Suspension 0 06-03-2010 09:44 PM
Weird issue, Taillights fogging up in my 07 STI. s73 Interior & Exterior Modification 9 01-14-2007 05:50 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.