Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday November 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2007, 05:10 PM   #1
Wrx1234
Scooby Specialist
 
Member#: 142341
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago NW Suburbs, IL
Vehicle:
2004 2.5L GT30rd WRX
SRR

Default Flickering Voltage Problem

So since i put my intake manifold back on, I've been having an odd problem. When idling my voltage bounces from about 13.9 to 14.4 very rapidly and causes my gauges and cluster to flicker. When driving the voltage flutters from 14.5 to 14.7 and sometimes a little beyond?

Is this a ground problem or what?
* Registered users of the site do not see these ads.
Wrx1234 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fan voltage problem tsunamitc South West Impreza Club Forum -- SWIC 1 04-09-2007 11:37 PM
Voltage Problem TheShadowWRX Car Audio, Video & Security 7 10-12-2006 01:27 PM
Cobb Accessport voltage problem kspek Engine Management & Tuning 9 11-19-2005 07:30 PM
possible voltage problem Team_ky Electrical & Lighting 1 11-09-2005 07:25 PM
Voltage problems....Help SonicSubie03 Tri-State Area Forum 8 01-25-2005 11:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.