Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2007, 12:39 PM   #1
samg00dy06STI
Scooby Newbie
 
Member#: 101736
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: PDX
Vehicle:
06 STi
Obsidian black

Default Airbag light is on

I got 06 STi with 25k miles on it....and yesterday i was driving and my Airbag light came ON and stayed on....so i turned off the ignition then started a car back again the light went off and then after bout 5-10minutes of driving it came back on again....i was wondering if any of you guys had anything like that happen to ya....my car never been involved in any accident nor anything like that..i will take it to the dealer this friday but just wanted to check with Nasioc guys maybe its an easy fix. Any suggestions would be appreciated, thankx
* Registered users of the site do not see these ads.
samg00dy06STI is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2007, 12:50 PM   #2
RexyGirl
Scooby Specialist
 
Member#: 63616
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: South East
Location: Mastro Subaru, Sanford FL
Vehicle:
1996 Volvo 850 Turbo
with mods :)

Default

Did you recently move the seat back and forth? it's possible the wiring harness got pinched
RexyGirl is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2007, 01:02 PM   #3
samg00dy06STI
Scooby Newbie
 
Member#: 101736
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: PDX
Vehicle:
06 STi
Obsidian black

Default

yes i did...i also have sparco harness bar and harnesses...do you think i should take it back down before i go to the dealer about this issue...i've had harnesses for over a year and never had any problems with Airbag light it just happened yesterday.
samg00dy06STI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Airbag light is on, aftermarket seats, 4 airbag cords? subierider Interior & Exterior Modification 7 10-26-2008 05:00 PM
airbag light is on and no cruise control wreckedWRX Service & Maintenance 3 01-24-2005 10:26 PM
No horn, Cruise control's bad and my Airbag light is on? Paxtonb Factory 2.0L Turbo Powertrain 14 07-04-2004 12:22 PM
HELP, airbag light is on.... GeoffM Electrical & Lighting 4 02-22-2004 04:30 PM
Airbag Light is On GoodFinder Factory 2.0L Turbo Powertrain 8 05-24-2002 05:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.