Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2007, 03:29 AM   #1
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default Help: Installed HID on 06 fogs and dont turn on!

Had oem fogs on my 06 wrx and decided to install my h3 hid kit that was sitting in my room. All wires hook up right. I do not hear the ballast at all so i think that it is not getting enough power. Do i need to install some relays in order for this to work? If someone knows plz let me know i want them to work.
* Registered users of the site do not see these ads.
al3xgonz is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 10:39 AM   #2
Drowner
Scooby Specialist
 
Member#: 49297
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: Bristol, RI
Vehicle:
09 WRX
09 ZX6R

Default

Is this a kit? I would assume not since you dont have relays. How did you power the ballasts?
Drowner is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:48 PM   #3
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default

i used the existing connector from the rear covers from the fog lights, what i did to them was that i cut them out so that i wouldnt have to cut the actual factory fog light harness/plug and use connectors. it is an hid kit. All fuses have been checked from the engine bay and the bottom of the driverside dash and none are out.
al3xgonz is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 03:26 PM   #4
TxWrX
Scooby Newbie
 
Member#: 108276
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: Laredo, TX
Vehicle:
2014 WRX Limited
WRB

Default

If you get this to work... PICS.
TxWrX is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 05:52 PM   #5
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default

Quote:
Originally Posted by TxWrX View Post
If you get this to work... PICS.
for sure ill post some pics.

Last edited by al3xgonz; 04-10-2007 at 11:43 PM.
al3xgonz is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 11:43 PM   #6
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default

What can be the problem?
al3xgonz is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2007, 12:32 AM   #7
4sevens
Scooby Newbie
 
Member#: 142808
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: South East
Default

If you don't need your stock fogs let me know.
my driver's side is cracked
4sevens is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reverse lights dont turn on MJBrowny21 Transmission (AT/MT) & Driveline 6 03-22-2010 05:25 PM
cruise control lights dont turn on. scoobynoobEMT Electrical & Lighting 4 02-04-2010 10:58 AM
'06 WRX foglights added but dont turn on RBelcher00 Electrical & Lighting 4 02-08-2006 10:20 PM
Reverse Lights Dont Turn On - Help michyous Legacy Forum 5 04-16-2005 10:54 PM
Help! Fog lights won't turn on after HID install aspenwhitewrx Electrical & Lighting 17 03-30-2004 01:48 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.