Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2007, 02:29 AM   #1
ARORA_808
Scooby Newbie
 
Member#: 144073
Join Date: Mar 2007
Location: Waiting in a Dark Alley.......
Vehicle:
05 STi
world rally blue

Default I think i'm an Idiot !!!!

Well, I changed my gauge cluster tonight but I took a slightly different route, I took the whole thing apart and then thought it might be easier to remove the needles instead of sanding (if you have a door trim tool it works good for needle removal) but now none of my gauges work right....speedo sez I'm doing way faster than I am, tach is probably correct, temp is about half of what it usually is and fuel hasn't moved....I know on other cars that you can reset the gauges or they reset themselves when power is applied is this true on subaru's or am I buying new a gauge cluster? Any help would be appreciated
* Registered users of the site do not see these ads.
ARORA_808 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 03:56 AM   #2
al3xgonz
Scooby Newbie
 
Member#: 124214
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
06 WRX TR

Default

...... i want to cry for you
al3xgonz is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 04:08 AM   #3
darksc00by
Scooby Specialist
 
Member#: 102140
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: South East
Location: University of Flaco's Tacos
Vehicle:
1978 Schwinn Le Tour
Orange and Bleu

Default

from my experience you cannot do a thing.

Just buy a new cluster.
darksc00by is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 08:34 AM   #4
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

....yet ANOTHER fool who rolled snakeyes...

wonder how many junk clusters there are out there 'cuz of this
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 09:31 AM   #5
All4bSpinnin
Scooby Guru
 
Member#: 99102
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: South East
Location: Jax, FL
Vehicle:
08 Corvette Z06
problem Traction?

Default

behind the needle, their are little rubber washers. Make sure that those arent sticking on the needles...
All4bSpinnin is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 11:27 AM   #6
ARORA_808
Scooby Newbie
 
Member#: 144073
Join Date: Mar 2007
Location: Waiting in a Dark Alley.......
Vehicle:
05 STi
world rally blue

Default gauges

I re-assembled everything the way that it came apart being careful to watch every step that I made during disassembly.....so I probably screwed it up!!!! ANYONE have an 06 cluster for sale !!!!!!

Last edited by ARORA_808; 04-12-2007 at 11:33 AM.
ARORA_808 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 06:17 PM   #7
All4bSpinnin
Scooby Guru
 
Member#: 99102
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: South East
Location: Jax, FL
Vehicle:
08 Corvette Z06
problem Traction?

Default

take it back apart and retry.... thats all you can do... dont just waste 400$ on a new cluster... that would suck
All4bSpinnin is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 09:20 PM   #8
ultramagnus
Scooby Specialist
 
Member#: 142457
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: E. Canada
Location: Toronto, ON
Vehicle:
MY02 scooby WRX
WRB baby

Default

man these horror stories are making me more and more scared to try this myself..but i would have stuck with teh sanding route
ultramagnus is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 09:42 PM   #9
ARORA_808
Scooby Newbie
 
Member#: 144073
Join Date: Mar 2007
Location: Waiting in a Dark Alley.......
Vehicle:
05 STi
world rally blue

Default resurrected !!!!! yay

Well, I did take it back apart and double checked everything and didn't find anything out of order.....I put it all back together and it works this time, I don't know what i did or didn't do the first time but now it works, thanks for the help and suggestions..........
ARORA_808 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm an idiot... Eric SS South West Impreza Club Forum -- SWIC 16 07-26-2001 11:57 PM
('93-'01) I'm an idiot or something is wrong. Joncas Impreza Forum 16 04-21-2001 08:36 AM
most likely I'm an idiot, but I need some help... RONIN Interior & Exterior Modification 9 03-09-2001 08:35 AM
dual cup holder install...ok i'm an idiot!! MPREZYA Interior & Exterior Modification 3 11-20-2000 12:56 AM
I'm an IDIOT! John2.5RS Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 2 05-30-2000 12:55 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.