Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Interior & Exterior Modification

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2007, 07:35 PM   #1
scoobbee
Scooby Newbie
 
Member#: 36247
Join Date: May 2003
Chapter/Region: South East
Location: Greensboro NC
Vehicle:
2008 STI
SSM

Default Fog light mod - *pop* no fog lights HELP!!!!

So I did the fog light mod....

I spliced the orange wire on the back of one of the connections to the red/green wire on the forth relay down..and taped up the end at the back of the relay connection. tested it...I heard a small *pop* sound and no more fog lights at all. What did I do worng? What do I do now? HELP!!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
scoobbee is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 07:38 PM   #2
stu1811
Scooby Specialist
 
Member#: 124651
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: RI
Vehicle:
2011 LGT
DGM

Default

Sounds like you blew a fuse. What you did I dont know.
stu1811 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 07:45 PM   #3
Dforce
Scooby Guru
 
Member#: 93435
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: Garden Grove
Vehicle:
2008 STi DGM
+1 Berk Technology!

Default

what is this so called "fog light mod" you speak of?
Dforce is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 07:51 PM   #4
2.5 SUBY
Scooby Specialist
 
Member#: 78802
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Manhattan
Default

So your lights dont have to be one to use fog lights.

Check your fuses with a current do dad(lack of real term).. see the bad one, go from there.
2.5 SUBY is online now   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 08:03 PM   #5
scoobbee
Scooby Newbie
 
Member#: 36247
Join Date: May 2003
Chapter/Region: South East
Location: Greensboro NC
Vehicle:
2008 STI
SSM

Default Ok fog light fuse is ok...I wired it wrong this is what I did..what now?

I realized what I did wrong..and I fixed the wiring. I wired the orange directly to the red/green...instead of to the relay. So what now? What was that pop sound and how do I get my foglights back?
scoobbee is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 08:04 PM   #6
Dforce
Scooby Guru
 
Member#: 93435
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: Garden Grove
Vehicle:
2008 STi DGM
+1 Berk Technology!

Default

perhaps......fuse?
Dforce is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2007, 08:14 PM   #7
scoobbee
Scooby Newbie
 
Member#: 36247
Join Date: May 2003
Chapter/Region: South East
Location: Greensboro NC
Vehicle:
2008 STI
SSM

Default Yes Yes Yes Got Them Back!!!!

The fog light fuse in the interior fuse box was intact, BUT the #11 in the main fuse box (engine compartment) "Lighting Switch" was toast. I replaced it with another 20A fuse and now everything is working...I have fogs with my high beams and headlights! Thanks everyone!
scoobbee is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fog light mod no longer works cueball89 Electrical & Lighting 6 04-14-2010 08:37 AM
HIGH+LOW on after Foglight mod, no fog lights (HELP?) segfau|t Electrical & Lighting 6 06-10-2008 11:03 AM
no hvac lights and #12 fuse keeps popping please help!!!! sti-liger Interior & Exterior Modification 0 12-12-2007 08:51 PM
Fog light covers where there are no fog lights.. kingtut12 Interior & Exterior Modification 5 01-26-2006 06:22 PM
Help...blowing fogs after fog light mod Moses Interior & Exterior Modification 7 10-04-2002 08:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.