Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2007, 02:15 PM   #1
mxboy15u
Scooby Specialist
 
Member#: 105115
Join Date: Jan 2006
Default AEM uego logging problems

I am running into problems with the hyperterminal logging my wideband. I can get the adapter to be recognized, but it is not showing anything for information from the AEM Uego...any help would be appreciated.
* Registered users of the site do not see these ads.
mxboy15u is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting AEM UEGO gauge working with RomRaider redline41190 Open Source Reflashes 3 06-03-2010 08:19 PM
non-UEGO AEM wb logging problem R L Newb Open Source Reflashes 2 01-28-2010 03:03 PM
AEM UEGO for tuning and logging with Enginuity clemsonteg Commercial ECU Reflashes 0 10-01-2007 05:03 PM
AEM wideband logging problem mxboy15u UTEC 0 04-28-2007 01:30 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.