Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2001, 11:18 AM   #1
IMPREZIV
Scooby Specialist
 
Member#: 862
Join Date: Feb 2000
Location: NY
Post Anyone have a problem with their ignition coil on MY99

I was just wondering if anyone has had a problem with their ignigtion coil on MY99 2.5rs. I had to get mine replaced when I had the car, and it was completely warranteed, even though I had work done to the car, they were cool. The reason I am checking is b/c a friend of mine has the same year and he is experiencing the same problems I was having, which is the car bogs and feels like its gonna stall around 3k, then it shakes and there is no power going to the wheels. Really weird. Do you know if this was an issue or a recall?
Thanks,
Pete
* Registered users of the site do not see these ads.
IMPREZIV is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2001, 01:19 PM   #2
Dirt Man
Scooby Specialist
 
Member#: 176
Join Date: Aug 1999
Chapter/Region: South East
Location: Tampa, Florida
Vehicle:
2011 Subaru Forester
Silver

Wink

Me, Me, Me!!!!
At 30K my ignition coil went had it replaced without a problem. SUV-ETR has had his replaced as well. Same dealer replaced both igniton coils without a problem. Supposedly it's a problem with some OBS but not common with the RS. I'm finding more & more people encountering this problem with 99rs's lately. I hope that this problem does not re-occur at 60K.
Dirt Man is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2001, 01:37 PM   #3
ZAP
Scooby Newbie
 
Member#: 3329
Join Date: Dec 2000
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton,WA, U.S.A.
Vehicle:
02 cooper mini
blue w/white top

Post

Put me on that list. just got mine out
of the shop last week 2 wires and the coil were bad.covered by warranty
ZAP is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone have a problem with their starter? lovecars23 Service & Maintenance 5 06-18-2009 02:48 PM
Would OT have a problem with a pink shirt on their 13 year old son? Jonson Off-Topic 24 03-15-2009 01:29 AM
Anyone have this problem with their stereo? edkwon Car Audio, Video & Security 12 05-22-2002 03:03 PM
Anyone in the area have syncro problems with their WRX? Cjchaps Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 8 10-05-2001 09:21 AM
Anyone have problems with their abs brakes on rs. need input! wrxman555 General Forum Archive 2 10-24-2000 05:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.