Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 31, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Alaskan Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2007, 11:04 PM   #1
Jaylyons1
Scooby Specialist
 
Member#: 113884
Join Date: May 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Baltimore, MD
Vehicle:
2013 BRZ
Black

Default Problems...Problems...

Alright so lets start with problem #1

As I was driving home in the black STi, ya know..the bone stock one...the CEL popped on... At this time I still have no friggin clue whats wrong. Checked all the fluids, the gas cap, nothin is wet, something is just wrong but it drives fine.

#2

onb my 5th run today at the track in the blue car, right when I put it into 3rd, I see some smoke come out from under the hood. I immediately put it in neutral and coasted the rest of the way. It drives completely normal until you get it at about 10 pounds of boost. At this time, still driving normal with the exception of the whooshing sound. Its about 3 times louder then normal. Just because somethin sounds cool though doesnt mean its good! I popped the hood and there was oil splattered over the side of the turbo but it looks as if it didnt actually come from the turbo. Looks as if it came from a hose. This is particular cruddy since this is the big Auto-X weekend and conti is most likely closed tomorrow and thursday. I will however be at conti friday if they are open! I havent disected anything and I figured Id just get someone at the shop to do it.

Last but not least...

#3

Someone hacked into my paypal account the other day and jacked up my ****. Luckily I only had like $2.00 in there, and paypal caught it and locked the account up.



AHHH!!!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
Jaylyons1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 07-03-2007, 11:06 PM   #2
Firestrike
*** Banned ***
 
Member#: 135785
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2006 Impreza WRX LTD
Cloaking Device Gray

Default

Conti is open thursday.
Firestrike is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:13 PM   #3
MikeyMike
Scooby Specialist
 
Member#: 112401
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Avon Lake, OH
Vehicle:
2012 Chevy
Cruze Eco Turbo

Default

Wow that sucks jay. Good luck getting hopefully a hose replaced.
MikeyMike is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:17 PM   #4
Jaylyons1
Scooby Specialist
 
Member#: 113884
Join Date: May 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Baltimore, MD
Vehicle:
2013 BRZ
Black

Default

Sweet, I work thursday but maybe I can get off a bit. Sucks to work from 7-8 ya miss everything.

yea...a hose...please be a hose... (not with my luck)
Jaylyons1 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007, 05:26 AM   #5
Mavrik
Scooby Guru
 
Member#: 90347
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage AK
Vehicle:
2013 BRZ & Imp 2.5RS
Yamaha FZ8

Default

yup conti is open on thursday. I'll be in at 7am.
Mavrik is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2007, 04:46 AM   #6
spike589
Scooby Newbie
 
Member#: 122837
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: anchorage,alaska
Vehicle:
2008 speed3
red

Default

hey dont know if you work grave shift or not but if you are give me a call i might be able to help you a little call me 907 350 5783 say hi to "the shoe" for me
spike589 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tranny problems to worry about? hoffmada000 Transmission (AT/MT) & Driveline 2 06-03-2010 11:21 PM
annoying problem problem with RR logging OUScooby Open Source Reflashes 2 09-10-2009 01:53 PM
problems problems 04 swap Cooling problems takumi Subaru Conversions 2 08-17-2008 10:32 PM
Problems...Problems...Problems... (Pt.2) ashtaron14 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 5 04-17-2001 09:42 PM
Problems...Problems...Problems... ashtaron14 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 12 04-17-2001 01:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.