Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2007, 08:06 PM   #1
wrxphantom
Scooby Specialist
 
Member#: 128643
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: Brooklyn
Vehicle:
2013 STI Sedan
White

Default Clutch Problem???? any suggestions

I have a 2005 WRX wagon with 296.6 WHP

I have an exedy stage 2 clutch with an exedy flywheel. I have had a problem for a while with this clutch. When shifting into 1st gear sometimes i get a whining sound. My clutch pedal gets unadjusted by itself giving me an empty clutch pedal feeling.

Exedy told me that most likely the slave cylinder is bad and i would have to change it.

Has anyone had a similar problem? and what did you do?

I also purchased Lucas transmission fix. Should i use that?
* Registered users of the site do not see these ads.
wrxphantom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECU problems, any suggestion?? ezaldere Electrical & Lighting 0 07-08-2004 07:47 PM
ECU problems, any suggestion ezaldere Service & Maintenance 8 06-30-2004 10:08 PM
O2 senser problem...any suggestions? Subi01 Service & Maintenance 1 01-26-2004 07:55 AM
Door light problem.. any suggestions? Herojin Electrical & Lighting 3 05-23-2003 05:19 PM
Need new clutch badly any suggestions? BlueScooby New England Impreza Club Forum -- NESIC 7 02-23-2001 12:44 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.