Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday August 30, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2015, 12:14 AM   #1
liamgeraghty
Scooby Newbie
 
Member#: 434218
Join Date: Nov 2015
Default Help loud clunking sound coming from front end.

I just bought a 2010 subaru wrx w/ 52000 miles with a salvage title. It was involved in a front end accident but all parts were replaced. I have a problem when pulling into steep driveways or going through really uneven roads. When my car flexes going up the driveways it makes a popping/clunking sound normally comes from the front left. Never makes the sound when going through driveways straight ot on flat roads turning only when turning up into a steep driveway. Just had a new sway bar with new bushings installed on the front. Has anyone else had this problem, or have an idea on what it could be. Any help would be appreciated. Thank You
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by liamgeraghty; 11-25-2015 at 12:35 AM.
liamgeraghty is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-25-2015, 06:07 AM   #2
blue sedan
Scooby Specialist
 
Member#: 311622
Join Date: Feb 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: Pa.
Vehicle:
2010 WRX
WRB

Default

Hey Liam, is the car lowered? Its possible the previous owner or mechanic might not have properly installed the springs on the front struts they could make sounds you're hearing !
blue sedan is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2015, 06:00 PM   #3
shredhead511
Scooby Newbie
 
Member#: 371199
Join Date: Oct 2013
Chapter/Region: RMIC
Location: Colorado
Vehicle:
2007 Impreza Hatch

Default

I have a Whiteline rear sway bar and endlinks on the rear of my car and I think im hearing the same noise as you.
On a side note my buddy has a Speed3 with a Whiteline bar on the front and we both hear the same sound in similar situations.
Ive tried greasing the bushings that came with the bar(even they are the grease-less ones) with no change. Everything is where it should be and is tight. Im stumped
shredhead511 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.