Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2007, 08:14 PM   #1
redwrxhead
Scooby Newbie
 
Member#: 156834
Join Date: Aug 2007
Default AP wont connect to laptop

i have a version 1 AP and it wont connect to the map manager program. its in widows vista with a usb cable connection running as an administrator account UAC. deos anyone know why it wont work with vista?
* Registered users of the site do not see these ads.
redwrxhead is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 09:01 PM   #2
redwrxhead
Scooby Newbie
 
Member#: 156834
Join Date: Aug 2007
Cool

nvm i got it working.
redwrxhead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UTEC connect to laptop? T3/T4 WRX UTEC 3 06-04-2007 10:20 AM
Hyperterminal wont connect to UTEC... white screen of death Wrinkleboi UTEC 3 12-21-2006 08:32 PM
AP wont connect with PC?? grrr.... ScoobySnacker AccessPort 4 07-25-2006 12:05 PM
AP won't connect to ST or AP drfrink24 Engine Management & Tuning 7 04-03-2006 10:53 AM
STI UTEC installed. Can't connect to laptop. zimm Engine Management & Tuning 11 05-26-2004 06:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.