Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday October 21, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Commercial ECU Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2007, 03:04 AM   #1
Scooby Specialist
Member#: 116351
Join Date: May 2006
Chapter/Region: VIC
Location: Richmond
1998 GC8/ 2014 GK5
2006 EVO IX MR

Default 06 sti can't start

Hi all,
My friend tried to install an alarm for his 07 STI, but after he connect one ECU wire to another wire. The car can't start but we can hear "clik" "clik" sound. I think the dynamotor is fine. Could that be the ECU fuse gone?
* Registered users of the site do not see these ads.
fujiwara_yingyu is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 10-26-2007, 08:26 AM   #2
Sammo Hung
Member#: 10613
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: South East
Location: S Ga / N Fla


you know when you cut to splice something into
the factory harness that the resistance will change
for that circuit and could possible harm you ecu?!
jaxscuby is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2007, 08:45 AM   #3
Scooby Guru
Member#: 154024
Join Date: Jul 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: RI
05 WRB STi
05CGMSTi-Sold, B5S4-Sold


is it a remote starter alarm>?
RiSti05 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
06 sti cold start idle drop (fp red+alky+++) subieNOObie420 Service & Maintenance 0 07-21-2009 04:01 PM
06` STi Wont Start... Mxnathan86 Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 14 05-07-2008 07:46 PM
07 sti can't start fujiwara_yingyu Electrical & Lighting 2 10-26-2007 04:19 PM
07 sti can't start fujiwara_yingyu Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 16 10-26-2007 04:09 AM
02/03 WRX seats in an 06 STi??? Airbag worky? Starting to hate my STi seats. scottjua Interior & Exterior Modification 13 06-26-2007 04:21 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.