Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 6, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Tire & Wheel Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Tire & Wheel

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2007, 02:56 PM   #1
Scooby Specialist
Member#: 134230
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: NWIC
Location: Olympia, WA
"96" Brighton WRX
w/Sti trans flat blackish

Default Im rubbing......but i dont think on my fender

nevermind. found the problem my self. thanks for all the non help!
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by e-diggity; 11-11-2007 at 05:08 PM.
e-diggity is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
maybe im on my period, but this made me tear up Indocti Discant Off-Topic 31 06-03-2010 09:44 PM
fs/ft/wtb: gold 04 sti, not sure what i think on my cgm wagon higgins14 NESIC Private Classifieds 12 12-01-2009 12:11 PM
Gum on my fender hatchd Car Care & Detailing 11 08-24-2009 04:43 PM
im goin to do some work on my NA motor GR-RACING Built Motor Discussion 6 02-11-2008 09:10 PM
Great dyno tech article on shive site-Like all his downloads they dont work on my pc David@Vishnu Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 3 12-12-2002 10:00 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.