Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Mid Atlantic Impreza Club
Mid Atlantic Impreza Club Forum sponsored by Annapolis Subaru
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2007, 09:22 AM   #1
njk8010
Scooby Specialist
 
Member#: 109813
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Northern Virginia
Vehicle:
2005 WRX STI
CGM (Subaru #3)

Default N. VA: Compustar Remote Start Assistance?

Can someone have a look at my installation? Everything is wired in connectly, but car wont start due to this one yellow/black wire coming out of the prewired replay on main harness which i have no clue where it goes, all i know is that relay circuit wont complete without this wire going somewhere.
* Registered users of the site do not see these ads.
njk8010 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 09:26 AM   #2
psyber_0ptix
Scooby Guru
 
Member#: 60671
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: NESIC
Location: Narragansett, Rhode Island
Vehicle:
1991 e30 318i
s50b30us swapped SOLD!

Default

is this an alarm or remote starter?

do you have manual or auto?

y/b off the CAR's ignition harness?

information given is a bit vague
psyber_0ptix is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
compustar remote start problem realitycheck3907 Car Audio, Video & Security 23 01-05-2010 10:07 PM
**NEW**compustar remote start system QksilverRS NWIC Private Classifieds 24 06-19-2008 01:24 AM
new compustar remote start system QksilverRS Interior/Dressup/Audio & Security 3 05-07-2008 11:37 AM
FS: WRX fuel pump assem./Minolta 35mm Camera/Manga/Compustar Remote Start AlucardR Private 'For Sale' Classifieds 17 04-15-2006 05:11 PM
Compustar Remote Start won't work... WHY? WR^2X Car Audio, Video & Security 27 06-21-2004 08:17 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.