Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2007, 06:03 PM   #1
legacy1907
Scooby Specialist
 
Member#: 94024
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: South East
Location: Raleigh, NC
Vehicle:
05 WRX CGM
95 YJ Flat black

Default fuel pump wont prime

anyone know why this might be? 03 wrx swapped into 97 lgt....walbro 255 fp
any suggestions would be great
* Registered users of the site do not see these ads.
legacy1907 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 07:44 PM   #2
supasweetr34skyline
Scooby Specialist
 
Member#: 113060
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: South East
Location: Greenville, SC
Vehicle:
2000 Built GC8
Aiming for 10's

Default

check relays under the hood. i had this problem when one of my wires caused a relay to go out. car wouldnt crank or prime.
supasweetr34skyline is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 09:28 PM   #3
legacy1907
Scooby Specialist
 
Member#: 94024
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: South East
Location: Raleigh, NC
Vehicle:
05 WRX CGM
95 YJ Flat black

Default

well....we went to check for problems by connecting the subaru scan tool to the ecu, however it wont connect. Not sure if this is a harness problem or an ecu problem....any ideas???? any help would be GREATLY appreciated!
legacy1907 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 11:22 AM   #4
Jaxx
NASIOC Supporter
 
Member#: 177
Join Date: Aug 1999
Chapter/Region: NWIC
Location: Boise,Idaho,USA
Vehicle:
The 93 Imp W/EJ20K
flat black

Default

did you install the fuel pump controller?

the ecu primes the pump
you have a wiring proublme if you can't connect to thecu
Jaxx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car Wont Start... Fuel Pump Not Priming... Any Ideas? dug-e-fresh Factory 2.0L Turbo Powertrain 10 08-09-2011 03:35 PM
trying to swap my stock cluster back in but fuel pump wont stop priming fourage20 Interior & Exterior Modification 1 03-26-2009 11:33 AM
Fuel Pump wont prime!! 02ej257 Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 12-08-2006 03:45 PM
Fuel Pump not priming ** prodriveuk Newbies & FAQs 3 04-15-2006 01:13 PM
fuel pump not priming/ecu not on? attitude Engine Management & Tuning 16 06-24-2005 12:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.